Vásárlási tájékoztatóFelhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy az oldal jelenleg átalakítás alatt áll, ezért néhány termék képét átmenetileg nem lehet megtekinteni. Az átalakítás alatt a rendeléseket továbbra is fogadjuk - amennyiben szükséges a képeket emailben továbbítani tudjuk. Köszönjük megértésüket és türelmüket!!!

Kedves Vásárlónk!

Kérjük, tanulmányozza át az alábbi tudnivalókat! Megrendelésének leadásával Ön a Onlinebolt webáruház vásárlója lesz.

Szállítási díjaink

Országosan: 990 Ft

*Felhívjuk Kedves Vásárlóink figyelmét, hogy kiszállítás esetén a kerékpárokat dobozban szállítja CSAK el a futárszolgálat. Ezért ebben az esetben nem áll módunkban összeszerelést biztosítani!!!

*A gyártók raktárkészlete folyamatosan változik, ezért előfordul, hogy a gyártó a katalógusában szereplő terméket nem, vagy csak késede­lemmel tudja szállítani. Erről mi is csak a rendelés leadásakor kapunk tájékoztatást. Ilyen esetben - ha a termék nálunk sincs raktáron - a megrendelés beérkezése után ezt e-mailben jelezzük.
Megértésüket köszönjük!

A szerződés tárgya
A szerződés tárgya az Onlinebolt webáruház internetes áruházában található valamennyi árucikk. Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó konkrét oldalon tudhatja meg. Igyekszünk minden rendelkezésünkre álló információt feltüntetni!
Vételár, fizetési feltételek
Az árucikkek mellett feltüntetett \\\"webshop ár\\\" az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is. A termékek mellett szereplő vételárak garantáltan nem változnak meg a megrendelés leadása és az árucikkek kézhezvétele közötti időszakban, Ön tehát azt az árat fizeti, amelyet megrendeléskor lát az oldalon. Amennyiben a termék mellett nyilvánvalóan téves ár szerepel, az Onlinebolt nem köteles a terméket a hibás áron szállítani, helyette felajánlhatja a helyes árat, melynek ismeretében a Vevő elállhat a vásárlástól. A vételár kiegyenlítése az alábbi módokon történhet:
- Magyarország területén a futárszolgálatnak készpénzben
- előre történő átutalással
Szállítási feltételek, határidők
A szállítási idő a megrendelés leadását követő naptól kezdődően optimális esetben 5-7 munkanap, amennyiben a termék van raktáron a forgalmazónál. Ha egyszerre több szállítási idejű árucikket rendel meg, a szállítás mindig a magasabb elérhetőségi időn belül történik.
Szállítás külföldre
Az Onlinebolt Magyarországon kívülre is vállal szállítást! A külföldi szállítási díjaink függenek a szállítási címtől és a rendelt terméktől, ezért egyedi díjszámítás vonatkozik rájuk. Külföldi szállítás esetén minden költséget előre utalással kell fizetni, melyhez a szükséges adatokat a megrendelés leadása után emaiben küldjük!
Az árucikk cseréje
Ha a megrendelt árucikk hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt cégünk díjmentesen kicseréli, de a visszaszállítás költsége minden esetben a Vevőt terheli. Abban az esetben, ha ezt a lehetőséget nem kívánja igénybe venni, a termék vételárát visszatérítjük Önnek. Kérjük, hogy ha sérülést észlel az átvett terméken, értesítsen minket. Ha az átvétel módja házhoz szállítás, és a termék hibáját a kézhezvételt követő nyolc naptári napon belül jelzik telefonon, vagy e-mailben, akkor a terméket kicseréljük.Ebben az esetben a garancia csak a termék számlájával, tartozékaival, valamint dobozával együtt érvényesíthető
A vásárlástól való elállás joga
A Vásárlót megilleti az indoklás nélküli elállás joga a megrendeléstől vagy kézhezvételétől számított tizennégy napon belül. A Vásárló ezt a jogát az erre vonatkozó egyértelmű nyilatkozat útján gyakorolhatja. Ebben az esetben az Onlinebolt haladéktalanul, de legkésőbb az elállásról való tudomászerzéstől számított tizennégy napon belül visszatéríti a fogyasztó által ellenszolgáltatásként megfizetett teljes összeget, ideértve a teljesítéssel öszefüggésben felmerült költségekeet is. A Vásárló kizárólag a termék visszaküldésének közvetlen költségeit viseli! A Vásárló csak a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használatból eredő értékcsökkenésért felel.
Sikertelen kézbesítés
Az Ön hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei minden esetben Önt terhelik.
Felelősség korlátozása
Az Onlinebolt nem felelős az esetleges károkért az alábbi esetekben: - Olyan működési hiba esetén, amely meggátolja Önt abban, hogy csatlakozzon az Onlinebolt weboldalára, ott megrendelést, illetve megrendelés módosítást, lemondást adjon le. - Az Ön számítógépének bármilyen hardver- vagy szoftverhibájából bekövetkező meghibásodásért, vagy az internet csatlakozás megszakadása miatti károkért. Kérjük Önt, hogy az internet biztonságos használata érdekében védekezzen az online terjedő vírusok és úgynevezett férgek ellen.
Adatvédelem
Az Onlinebolt a birtokába jutott adatokat bizalmasan kezeli, kizárólag a rendelések teljesítéséhez és a vásárlással kapcsolatos célokra használja fel. Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve a szerződés teljesítésekor (szállítási) alvállalkozónkat. Adatainak kezelésekor 1992. évi LXIII. Tv. rendelkezései alapján, az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.


Egyéb fontos információk

Vis Maior eseményekből kifolyólag történő szállítási késés vagy a mintaboltban történő átvétel meghiúsulása, készlet kifogyás esetén fellépő vélt, vagy valós károkért nem tudunk felelősséget vállalni. Az akciók a készlet erejéig érvényesek,vagy visszavonásig érvényesek!

A rendelés leadását követően rendszerünk automatikusan visszaigazolást küld. Ez a visszaigazolás azt jelenti, hogy megkaptuk rendelését, és elkezdjük feldolgozni azt. Nem jelenti a rendelés automatikus teljesítését. A megrendelés teljesíthetőségéről, szállításról, átvételről cégünk egy második értesítést küld, ez jelenti a rendelés elfogadását.

A vásárlóval való kapcsolattartás elsődlegesen e-mail kommunikációt jelent.

Minden akció a készlet erejéig tart, az automatikus rendelési visszaigazolás nem jelent kötelezettséget az akciós árú biztosítására

ÁRUÁTVÉTEL MÓDJA
1. Szállítás belföldre és vidékre:

Cégünk a kiszállítást futárszolgálattal végzi, így nem áll módunkban időablakos kiszállítást biztosítani. Vagyis a szállítási napon belül nem tudunk időintervallumot garantálni, csak továbbítani az esetleges kéréseket (pl: de szállítás, du szállítás)! Amennyiben a kézbesítés idejére vonatkozó további megjegyzést, pontosítást szeretne kérni, a megrendelőlap megjegyzés rovatában ezt megteheti. A futárcég minden esetben kétszer kísérli meg a csomag kiszállítását! A megrendelt termék(ek) kiszállítását a Trans-o-flex Hungary Kft futárszolgálat végzi. Amikor a csomagot a futárszolgálatnak átadjuk, e-mail-ben értesítjük Önt a részletekről és a fuvarlevél számról.

Fontos: a futárszolgálat kiszállítás előtt nem telefonál, sikertelen kézbesítés esetén azonban értesítést hagynak, illetve a rendelésben megadott telefonszámon felveszik vásárlóinkkal a kapcsolatot, hogy egy újabb szállítási időpontot megbeszéljenek. A kézbesítés hétköznapokon, napközben 8:00-17:00 óra között történik! A szállítási költség minden esetben a ténylegesen kiszállított árumennyiség alapján kerül megállapításra. A házhoz szállítás díja a vásárolt termékek értékétől függően:

0-39.999 Ft-ig rendelési összegig: Budapestre és vidékre 990 Ft
40.000 Ft fölött ingyenes a szállítás
2. Szállítás külföldre


Az Onlinebolt Magyarországon kívülre is vállal szállítást! A külföldi szállítási díjaink függenek a szállítási címtől és a rendelt terméktől, ezért egyedi díjszámítás vonatkozik rájuk. Külföldi szállítás esetén minden költséget előre utalással kell fizetni, melyhez a szükséges adatokat a megrendelés leadása után emaiben küldjük!

FIZETÉSI MÓDOK
Előre utalás:

Kérjük előre utalás esetén várja meg a rendelést visszaigazoló e-mail után ügyfélszolgálatunk visszajelezését. Ez az e-mail fogja tartalmazni az utaláshoz szükséges adatokat!

Futárszolgálat esetén (A megrendelt termék(ek) árát, valamint a futárszolgálat díját)

- készpénzzel a futárnál átvételkor
- előre utalással

PickPackPont esetén (A megrendelt termék(ek) árát, valamint a futárszolgálat díját)

- készpénzzel átvételkor a kiválasztott átvevőhelyen
- előre utalással
Garancia


Az Ön által megrendelt termékekre Cégünk minőségi garanciát vállal. Ez azt jelenti, hogy ha a megrendelt árucikk gyári hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt Önnek díjmentesen kicseréljük. Ehhez Önnek elég bemennie üzletünkbe, vagy visszaküldenie a címünkre. A termék visszajuttatásáról a törvényi szabályozásnak megfelelően a vevőnek kell gondoskodnia! Kérjük, a számlát, vagy annak másolatát vigye magával, vagy tegye be a csomagba! Ha már nem található a készletünkben hibátlan példány, Önnek lehetősége van másik terméket választani a hibás helyett. Abban az esetben, ha ezt a lehetőséget nem kívánja igénybe venni, a termék vételárát visszatérítjük Önnek. Kérésre a rendelt termék ellenértéket személyes visszajuttatáskor azonnal visszafizetjük. Amennyiben postán, vagy futárszolgálattal küldi vissza a terméket legkésőbb az árú megérkezését követő 30 munkanapon belül visszautaljuk rendelt termék ellenértéket a vevő által megadott bankszámlára. A kiszállítás költsége ebbe nem számít bele! Ha az átvétel módja házhoz szállítás, és a termék hibáját a kézhezvételt követő nyolc naptári napon belül jelzik telefonon, vagy e-mailben, akkor a terméket kicseréljük. Ebben az esetben a garancia csak a termék számlájával, tartozékaival, valamint dobozával együtt érvényesíthető.

Ha Önnek esetleg nem felel meg a megrendelt termék, és másra szeretné kicserélni, akkor ezt szintén megteheti postafordultával az internetes áruházon keresztül is, de sajnos ebben az esetben is a postai költséget nem tudjuk vállalni. A termék árát nem tudjuk visszatéríteni, annak értékét teljes egészében szíveskedjen levásárolni!

Különböző szállítási határidejű termékek


A határidő attól függ, hogy a termék rendelkezésre áll-e a raktárunkban. Ha igen, akkor 1-2 munkanapon belül vállaljuk a szállítást. Ha a termék kapható a piacon, de a raktárunkban épp nem található belőle, akkor 4-6 munkanap alatt jut el hozzánk a rendelt termék. Ha egyszerre több, eltérő szállítási határidejű árucikket rendel meg, a szállítás mindig a magasabb elérhetőségi időn belül történik. Ha Vásárlónk számára fontos, hogy a termékeket ne egyszerre, a legkésőbb szállítható termékkel együtt szállítsuk, úgy természetesen külön csomagokban is van lehetőség a szállításokra. Kérjük, erre vonatkozó igényét jelezze a megrendeléskor. Ebben az esetben viszont minden csomaghoz külön szállítási költség kerül felszámolásra.
Árgép.hu
ONLINE BOLT © 2011 - 2019 sitemap | vásárlási tudnivalók | e-mail: office@online-bolt.hu desing: colorfactory