neuzer GYERMEK FUTÓ KERÉKPÁR FA police

A fabicikli 2-5 éves gyerekek számára készített kétkerekű, pedál és lánc nélküli, lábbal hajtható járgány. Váza kiváló minőségű rétegelt ragasztott fából; többi alkatrésze pedig gumiból (markolat, külsők, belsők) és műanyagból (kerékabroncs) készült. Mérete: 84*54*37 cm. Súlya mindössze 3.8 kg, így gyereked könnyedén mozoghat vele. Kerekei felfújhatóak, cserélhetőek (méret: 12" (28,5 cm)).

A gyerekbicikli gyártása szigorú minőségi előírások alapján történt, megfelel az EU szabványoknak.
A fabicikli minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, melynek segítségével a gyermek első kétkerekű társa lehet. A kerékpár fejlesztő, biztonságos, könnyű, természetbarát és variálható is (nyerge három fokozatban állítható: 37-43 cm). A három-négykerekü biciklivel ellentetben kis emelkedőkön is könnyedén közlekedhet vele a gyermek fölfele és lefele.

A futóbicikli egyik legnagyobb előnye, hogy a gyermek lába végig a talaj közelében marad, így ő magabiztosan, bátran ismerkedhet az egyre virtuózabb biciklis feladatokkal. Az egyenletesen guruló, rendkívül jó menettulajdonságú járgánnyal a gyermek pillanatok alatt otthonosan, egyre nagyobb összhangban mozog. Ráadásul elnyűhetetlen; rombolók kisebb hadával szemben is állja a sarat.
Amikor eljön az igazi kétkerekü pedálos bicikli ideje, egy szelidbicajos minden további tanulás, gyakorlás nélkül elindul vele.
webshop ár: 27.500 Ft
bolti ár: 30.900 Ft
db
Kérdezzen a termékkel kapcsolatban!
Ajánlja ismerősének!
Árgép.hu
ONLINE BOLT © 2011 - 2020 sitemap | vásárlási tudnivalók | e-mail: office@online-bolt.hu desing: colorfactory