Rólunk

Cégünk 2003. óta működik sikeresen Magyarországon mint az első, hirdetési kerékpárokkal foglalkozó cég. Főbb tevékenységi köreink: közterületi reklámozás, hirdetési kerékpárok üzemeltetése, közterületi reklámkampányok teljes körű szervezése és lebonyolítása, rendezvényszervezés... mindez környezetbarát eszközök segítségével, bizonyítva azt, hogy a környezettudatosság a mai kereskedelem központú világban is teret hódít magának.
2007-ben kanyarodtunk a kétkerekű kerékpárok felé és nyitottuk meg első kerékpárkölcsönzőnket.
Az elmúlt 2-3 évben jelen voltunk minden Top Maraton-on, részt vettünk számos céges rendezvényen, fesztiválon, Critical Mass-en, és tekertünk a BaM!-al. Kiszolgáltunk több ezer kerékpározásra szomjas, hazánkba látogató turistát, és hazai családokat. Megpróbáltuk bebizonyítani és megmutatni Nekik, hogy Budapest egy kerékpározásra alkalmas hely. Sikerült!!!
Mostanáig a kerékpárok oly sok felhasználási módját kipróbáltuk, melyek kapcsán a pozitív visszajelzéseknek köszönhetően arra gondoltunk, hogy a kerékpárok sokoldalúságát kihasználva, további ötletekkel kedveskedünk Vásárlóinknak: szeretnénk, ha a kerékpározás mindenkinek egyaránt örömet okozna - ehhez kínálunk olyan megoldásokat, amelyek kényelmesebbé teszik a városi kerékpározást a mindennapokban. Célunk, hogy részesüljön mindenki a mozgás örömében!
A kerékpáros közlekedés napjainkban egyre elterjedtebb, mi magunk is gyakran használjuk szabadidős és közlekedési eszközként egyaránt. Webáruházunkban szeretnénk minél több igényt kielégíteni legyen az akár a profi kerékpárosé, akár a tekerni most kezdő kisgyermeké.
Célunk: a kultúrált városi kerékpározást segíteni, a családokat meggyőzni arról, hogy valóban lehet családdal is közlekedni hazánkban.
Ajánlatainkkal szeretnénk segíteni az érdeklődőket a megfelelő kerékpár kiválasztásában, felültetni anyukákat a Zigo-ra, és megismertetni már az egészen apró gyerekeket is a kerékpározás csodás világával. Akik pedig már régebb óta otthonosan mozognak kerékpárokkal, azoknak csak kellemes böngészést, vásárlást kívánunk!
Árgép.hu
ONLINE BOLT © 2011 - 2019 sitemap | vásárlási tudnivalók | e-mail: office@online-bolt.hu desing: colorfactory